PZP: Glasanje o nepoverenju Vladi

Crnogorski opozicioni PZP uz podršku najtuicajnijih opozicionih stranaka podneće sutra parlamentu zahtev za pokretanje rasprave i glasanje o nepoverenju Vladi.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

11:53

Default images

U predlogu PZP-a se od predsednika skupštine Ranka Krivokapića traži da zakaže sednicu, pojašnjavajući da Vlada ne uživa poverenje gradjana, javili su podgorički mediji. Kao razlog za ostavku kabineta premijera Mila Djukanovića u PZP-u navode loše bezbednosno stanje u državi i neefikasnost državnih institucija u borbi protiv organizovanog kriminala.

Ocenjuje se da je Vlada odgovorna i za lošiju ekonomsku situaciju u državi kao i nedostatak sistemske ekonomske i socijalne politike za zaustavljanje ekonomske krize.

Upozorava se da je Vlada odgovorna i za neefikasnost i netransparentnost državnih institucija u okviru procesa evropskih integracija, pojašanjvajući da je Vlada odbila da skine odluku o tajnosti odgovora na Upitnik Evropske komisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: