Još devetoro uhapšenih u "Moravi"

Pripadnici MUP-a Srbije, u nastavku akcije “Morava“, uhapsili su još devet osoba zbog sumnje da su trgovali drogom, saopšteno je iz policije.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2010.

09:11

Default images

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, njima se na teret stavlja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Slobode su lišeni Ivan M. (1977), koji se sumnjiči da je organizator grupe, njegova nevenčana supruga Biljana A.(1986), Stojanka N. (1985), Darko I. (1981), Vladan M.(1961) i Gorana K. (1982), svi iz Svilajnca.

Policija je uhapsila i Dragana B. (1984) iz Porodina, Sladjana V. (1984) iz Bobova i Nebojšu K. (1965) iz Jagodine.

U saopštenju se navodi da je ta kriminalna grupa od septembra 2009. godine, do momenta hapšenja, na teritoriji Jagodine, Svilajnca, Žabara i Velike Plane, prodavala heroin u blizini škola i mesta gde se okupljaju mladi.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju, dodaje se u saopštenju.

U policijskoj akciji “Morava“, koja je počela u novembru, policija je do sada privela više stotina osoba i zaplenila nekoliko desetina kilograma raznih vrsta narkotika, veće količine oružja i municije, a zaplenjeno je i milion falsifikovanih dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: