Sombor:Maloletnice trgovale ljudima

Protiv S.L. stare 14 godina i K.N. stare 16 godina, somborska policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da su izvršile krivično delo trgovine ljudima.

Izvor: B92

Subota, 05.09.2009.

11:40

Default images

Prema saopštenju Policijske uprave u Somboru, njih dve su maloletnicu T.S.,staru 16 godina, u vremenskom periodu od juna do 1. septembra ove godine više puta uz pretnju i upotrebu fizičke sile podvodile punoletnim muškarcima radi pružanja seksualnih usluga koje su od njih naplaćivale.

Policija nastavlja rad na razrešavanju svih činjenica ovog krivičnog dela koje je šokiralo Sombor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: