Niš: Odsekao sebi prst u sudu

Radivoje Atanasković odsekao je sebi mali prst leve ruke tokom glavne rasprave u niškom Trgovinskom sudu u sporu sa "Dinav osiguranjem".

Izvor: B92

Četvrtak, 04.06.2009.

16:48

Default images

Vlasnik firme "Ris" u Prokuplju Radivoje Atanasković perorezom je odsekao sebi zadnju falangu malog prsta, saopštio je taj sud. Predsednik suda Vojkan Mitrović rekao je Tanjugu da Atanasković nije imao primedaba na rad suda, već na iznos štete koji je procenio veštak angažovan u sporu.

"Atanasković se posle samopovređivanja izvinio i meni i postupajućem sudiji", kazao je Mitrović i dodao da su policija i lekari Hitne pomoći došli veoma brzo.

Spor između "Risa" i "Dunav osiguranja" vodi se od izbijanja požara u pogonu prokupčke firme u kome je izgorela roba i objekat.

Atanasković smatra da je visina odštete koju je procenio veštak manja od stvarne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: