Vlada sutra o novom paketu mera

Vlada Srbije sutra bi trebalo da razmatra novi paket podsticajnih mera za privredu, najavio je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2009.

12:00

Default images

"Ulazimo u novu fazu realizacije plana za ekonomsku stabilnost Srbije koja podrazumeva daleko veću podršku privredi, jeftine kredite i krećemo, dakle, sa ofanzivnim delom našeg programa", rekao je on puštajući u rad kružni tok na Petrovačkoj magistrali, povodom Đurđevdana, Dana grada.

Detalji o tom paketu mera biće saopšteni na konferenciji za novinare posle sednice vlade.

Petrovačka magistrala i kružni tok izgrađeni su zajedničkim sredstvima lokalne samouprave, a investicija je vredna četiri miliona evra.

Dinkić je najavio da će do kraja 2010. godine biti završen autoput Kragujevac-Lapovo,i da su sredstva za taj projekat obezbeđena iz NIP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: