Živković možda u GO DS

Potpredsednik Demokratske stranke Slobodan Gavrilović kaže da je u DS-u bilo priče o ulasku Zorana Živkovića u Glavni odbor DS-a.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 11.05.2005.

12:38

Default images

"Nisam ja s njim razgovarao, ali je u stranci razgovarano o tome. Želimo da okupimo sve ljude i u stranci i one van nje kako bi stranka bila što efikasnija. Živković je čovek stranke, bio je na visokim funkcijama i nemamo namere da se odričemo bilo kog čoveka zbog toga što je u jednoj fazi imao drugačije mišljenje od aktuelnig rukovodstva stranke", rekao je Gavrilović.

"S naše strane postoji dobra volja i potrebno je samo naći pravo vreme za njegov povratak u GO. To je moj stav", kaže Gavrilović.

Zoran Živković je bio na čelu Vlade Srbije posle ubistva premijera Zorana Đinđića i vršilac dužnosti predsednika DS do Kongresa stranke u februaru 2004. Potom je, posle izbora Borisa Tadića za predsednika DS-a ostao član stranke i formirao nevladinu organizaciju "Milenijum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: