Austrija: Želimo "Mobtel"

Austrijski investitori ne odustaju od kupovine "Mobtela", piše bečki dnevnik "Prese".

Izvor: B92, Beta

Sreda, 23.03.2005.

11:06

Default images

"Želimo da kupimo 100 odsto 'Mobtela', čime bi bile uklonjene sve rasprave o vlasničkom odnosu", rekao je Boris Nemčić, šef austrijskog "Mobilkoma", sestrinske firme "Telekoma Austria".

List piše da su za "Mobtel" zainteresovani i ruska Grupa "Alfa" i grupa austrijskih investitora, podsećajući na ranije objavljenju informaciju da austrijski investitori Martin Šlaf, Jozef Taus i Herbert Kordt žele da uđu u taj posao. "Pikanterija je u tome da se vlasnik 'Alfe' i Šlaf poznaju, pa se sumnja da bi ta dva biznismena mogla, od konkurenata, postati partneri u Srbiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: