Sreda, 10.03.2004.

15:25

Odbrani bi odgovaralo da je Kriještorac svedočio

Izvor: Beta

Default images

Odbrani optuženih za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića "ni na koji način ne odgovara" što je svedok Kujo Kriještorac ubijen, "jer smo na taj način sprečeni da mu postavljamo pitanja na glavnom pretresu", izjavio je u sredu advokat Marko Milivojević. Milivojević, koji je branilac prvooptuženog Milorada Lukovića-Legije, rekao je za agenciju Beta da će se prema Zakonu o krivičnom postupku izjava Kriještorca sada uzeti kao dokaz i čitati na glavnom pretresu za ubistvo Đinđića. "Odbrani bi odgovaralo da se on pojavi na glavnom pretresu, i da možemo da mu postavimo brojna pitanja", dodao je Milivojević.

Prema saopštenju policije od 2. marta, Kriještorac je ubijen 1. marta između 22:15 i 23:10 sati, dok je sedeo u svom kombiju marke "folksvagen", a napadač ga je usmrtio ispalivši nekoliko hitaca kroz prozorsko okno kombija. Kriještorac je, prema navodima optužnice, dana kada je ubijen Đinđić, video neke od ključnih optuženih u ulici Admirala Geprata, gde se nalazi zgrada iz koje je, kako se smatra, pucano na srpskog premijera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: