KARIC: CIJI JE INTERES DA SE KOMPANIJI OBORI VREDNOST?

Izvor: B92

Subota, 01.12.2001.

18:00

Default images
Prvi put od kako je likvidirana Astra banka, a potom zapocelo preusmeravanje novca iz kompanije Mobtel, u subotu oglasio se Bogoljub Karic na BK televiziji: "Ta kompanija vredi 2 milijarde maraka. Ulozeno je u vreme sankcija 1994. godine 65 miliona dolara, a oni kazu da to nije tacno. Neka je i jedan dolar, ja kazem. Ona vredi 2 milijarde maraka. Ciji je cilj danas da kompaniju koja placa milijardu dinara poreza godisnje, koja zaposljava hiljade ljudi po Srbiji, ciji je interes i cilj da takvom kampanjom i akcijom u medijima i javnosti obore vrednost, prikazu najcrnji kriminal u toj kompaniji i sutra da je neko kupi za par stotina miliona", kaze Karic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: