ODBIJEN ZAHTEV ZA UKIDANJE PRITVORA FILIPOVICU

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2000.

23:08

Default images
Krivicno vece Vojnog suda u Nisu odbilo je da ukine pritvor kraljevackom novinaru Miroslavu Filipovicu, izjavio je njegov advokat Goran Draganic. On je precizirao da Vece predlog odbrane za ukidanje pritvora smatra neosnovanim jer "jos uvek nisu izvedeni svi dokazi od strane istraznog sudije Vojnog suda u Nisu". "Sutra (u utorak) cu predloziti novo ukidanje pritvora jer ce u toku sutrasnjeg dana biti izvedeni novi dokazi u istraznom postupku", rekao je Draganic i dodao da je optimista kada je rec o ukidanju pritvora Filipovicu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: