Sreda, 16.07.2014.

12:14

Vesić: Ulice moraju da imaju ime

Goran Vesić izjavio povodom peticije zbog promena imena ulica u beogradskom naselju Stepa Stepanović, da je valjda normalno da ulice imaju ime.

Izvor: Tanjug

Default images

On je podsetio da je formirana radna grupa i da se rešava "problem po problem" građana.

"Kada se napravi ulica, ona mora da dobije ime i ne može da se zove prva, druga, 50-a... Stvarno mi je žao što moraju da ih menjaju u ličnim kartama, ali to se odnosi na sve gradjane Beograda i nije 50. put da se menja ime, već je napravljena ulica dobila prvi put ime", rekao je gradski menadžer.

On je novinarima na Novom Beogradu, rekao i da razume da gradjani naselja Stepa Stepanović stalno pokušavaju da nešto reše peticijama, te da nisu oni krivi što im je sve i svašta obećavano kada je gradjeno to naselje.

Vesić je podsetio da je to jedino naselje sa kojim je napravljena radna grupa, a dodao je i da se rešava problem Doma zdravlja, kako je i obećano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

12 h

Podeli: