Krađa zlata profesionalno izvedena

Policijski inspektorat Kosova ocenio je da je krađa 23,5 kilograma zlata u sobi za dokaze policije u Peći izvedena profesionalno.

Izvor: Beta

Nedelja, 03.06.2012.

17:29

Default images

Inspektorat procenjuje da su ovo delo počinili ljudi koji su u policiji ili imaju vezu sa policijom.

"U sobi za dokaze nema nikakvog dokaza, niti otisaka prstiju. Nije moguće da se tolika količina zlata odnese za kratko vreme,već je za to bilo potrebno vreme. S toga je odgovornost na nadležnim u policiji" kaže direktor direkcije za istrage Policijskog inspektorata Kosova Jatulah Aljiu.

Policijski inspektorat započeo je istragu na osnovu napisa u dnevniku Koha ditore i utvrdio da u sobi za dokaze nedostaje 25,3 kg zlata u šipkama, koje je pre nekoliko godina oduzeto od krijumčara.

Prištinski mediji javili su da su uhapšeni major Bajram Koljići, šef regionalih istraga, njegov zamenik poručnik Muhamet Ljama, kao i poručnik Riza Redžići i policijska zvaničnica, odgovorna za sobu dokaza Rive Ljokaj.

Svi uhapšeni su sinoć izvedeni pred sudiju koji im je odredio meru kućnog pritvora od 30 dana.

Inače, ovo nije prva krađa u Policiji Kosova, pošto je pre nekoliko godina otkrivena krađa veće količine droge i deviza u sobi za dokaze u policiji u Prištini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: