DS i SDA u formiranju nove vlade

Demokratska stranka i Stranka demokratske akcije Sulejmana Ugljanina učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade, saopšteno iz DS-a.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2012.

20:49

Default images

Posle današnjeg sastanka predstavnika dve političke partije, iz DS je saopšteno i da će u nastavku razgovora biće dogovarani konkretni oblici učešća u Vladi i kadrovska rešenja.

"DS je imala danas razgovore o formiranju nove vlade sa SDA na kojima je zaključeno da će dve stranke koje su imale uspešnu saradnju u prethodnom mandatu učestvovati i u formiranju nove parlamentarne većine i vlade", navodi se u saopštenju.

Kako se trenutni pregovori vode o programskim i ekonomskim načelima buduće vlade, stranke su se saglasile da je prioritet nastavak evropskog puta Srbije, borba protiv siromaštva i korupcije, dodaje DS.

U nastavku razgovora biće dogovarani konkretni oblici učešća u Vladi i kadrovska rešenja, navodi se u saopštenju.

SDA je na majskim parlamentarnim izborima osvojila dva poslanička mandata u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: