Dačić: Funkciju koju dodeli narod

Kandidat za predsednika Srbije koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačih izjavio je danas da će posle izbora obavljati onu funkciju koju mu narod poveri.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2012.

11:15

Default images

On je rekao da želi da pomiri dve Srbije koje predstavljaju Demokratska stranka i Srpska napredna stranka.

Dačić je nakon obilaska završnih radova na obilaznici oko Beograda, od Batajničke petlje do tunela Straževica, koja će tokom dana biti puštena u saobraćaj, rekao da o funkciji koju će obavljati u narednoj vladi ne razmišlja kao nečemu što je lični interes.

"Na kojoj funkciji ću biti? Mi svi možemo da budemo zaljubljeni u sebe, kao što su neki, ali što se mene tiče, biću na onoj funkciji koju mi poveri narod", rekao je Dačić i dodao da je prvi kritikovao DS i SNS zbog njihovih svađa želeći da on bude taj koji će da pomiri i ujedini Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: