Jadranka Šešelj u Hrtkovcima

Kandidat SRS za predsednika Jadranka Šešelj rekla je na predizbornom skupu u Hrtkovcima da je SRS "jedina stranka koja nije odustala od sviojih izvornih ideja".

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

12:53

Default images

Ona kaže da njen suprug i predsednik SRS Vojislav Šešelj, zbog tih ideja "strada u Haškom trbunalu već 10 godina". Jadranka Šešelj je ujedno poručila i da će se ona kao predsednik Srbije boriti "za interes države i naroda - da se narodu vrati ponos i da živi pristojno i dostojanstveno".

"Ja hoću da se borim da narod, odnosno običan čovek, dobije ono što mu pripada. Hoću da se borim za običnog čoveka, a ne tajkuna", rekla je Jadranka Šešelj.

Šešelj je kazala da već 12 godina političari na vlasti stvaraju ambijent u kojem "krupni kapitalisti - tajkuni dobijaju sve, a običan čovek ništa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

12 h

Podeli: