Dačić: Sve ću ih pobediti!

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić kaže da nije pristalica parole "važno je učestvovati" i da mu je cilj da na izborima 6. maja "pobedi sve".

Info

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2012.

14:29

Default images

"S isborima je isto kao i na fudbalskom terenu - idemo, svi se borimo za pobedu", rekao je Dačić novinarima, nakon potpisivanja sporazuma o saradnji MUP-a i Fudbalskog saveza Srbije.

Dačić nije hteo da detaljnije obrazloži kritike koje je izneo na račun predsednika Srbije Borisa Tadića u vezi raspisivanja predsedničkih izbora, jer je ugovor s FSS potpisivao kao ministar policije , a ne kao predsednik SPS-a.

Ipak je naglasio da su za njega i Tadić kao lider DS-a i lider SNS-a Tomislav NIkolić, kao i ostali na političkoj sceni - politički protivnici.

"Ako već učestvujem na izborima, moj cilj je da pobedim sve", rekao je Dačić uporedivši to sa rivalstvom između Partizana i Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: