Predstavljena pesma za Worlds 2016

Tradicionalno, Riot Games je pred početak League of Legends Worlds objavio novu pesmu kojom će promovisati šampionat.

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Utorak, 27.09.2016.

12:59

Predstavljena pesma za Worlds 2016
Foto: Riot Games

Pre dve godine tako je bend Imagine Dragons podržao League of Legends pesmom Warriors, dok je ove godine izabran Anton Zaslavski poznatiji kao Zedd. Ovaj ruski producent i DJ je u saradnji sa Riotom napravio pesmu Ignite specijalno za šampionat, dinamičnu elektro numeru koja naglašava neke od najvećih momenata sa prošlogodišnjeg turnira, pričajući priču o timovima i igračima.

Pesmu i njen prateći spot možete odslušati u nastavku, a ako vas zanima kako je Riot odabrao scene za spot, pogledajte na linku poteze sa prošlogodinjeg šampionata koji su ih inspirisali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: