Svi učesnici Hearthstone Winter Championship poznati

Izvor: KlanRUR

Ponedeljak, 27.02.2017.

11:53

Svi učesnici Hearthstone Winter Championship poznati

Svih 16 igrača koji će učestvovati na zimskom šampionatu u Hearthstone-u na Bahamima koje se odigrava krajem sledećeg meseca je poznato. Završene su regionalni turniri i oni najuspešniji su zaradili svoje mesto u borbi za 250 000$ i poziv na Hearthstone World Championship.

U Evropi je konkurencija zastrašujuća, a predvodnik evropske grupe igrača je svakako Pavel, trenutni svetski i evropski šampion. Pored mladog Rusa tu je još jedan njegov zemljak, Aleksej “ShtanUdachi” Barsukov. Njima će se pridružiti Džejms “Greensheep” Luo i Judžin “Neirea” Shumilin.

Iz Kine nastupaju veterani “lovelychook” i “OmegaZero” i nova lica na sceni “Xhope” i “Lvge”. Regiju Azija Pacifik će predstavljati “Palmblad” iz Koreje, “Yulsic” iz Hong Konga, “SamuelTsao” sa Tajvana, i “b787” iz Japana.

Američka regija šalje takođe dva veterana igre kao i dva sveža lica, to su “Fr0zen” iz Luminositija i “Tarei”, a pridružuju im se “DocPwn” i “DrJikininiki”.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: