Esports / CS:GO 4

Najveći CS zavodnik stao na ludi kamen

Mihail Stoljarov, poznatiji kao Dosia, je nedavno razočarao dame širom sveta oženivši dugogodišnju devojku.

Bogdan Đurić KlanRURIzvor:

Popularni Rus ima godinu iz snova, u aprilu je na cs_summitu dobio svoj XGOD parfem, naravno samo kao kreativnu šalu. U julu je osvojio Major u Poljskoj, potom dobio svoj poster na Infernu, a burno leto je završio sa burmom na ruci.

Naravno, svadbi su prisustvovali i njegovi saigrači iz Gambita, mou, AdreN i HObbit, koji se i sam oženio ubrzo nakon osvajanja titule u Krakovu.

Interesantno, Dosia je na svoj način pokazao koliko voli CS, odnosno AK-47, pa njegova šnala za kravatu ima oblik ovog sovjetskog oružja.

Izvor: KlanRUR

Komentari 4
Čitajte
Pošalji komentar

CS:GO

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1