Mali: Otvaramo novi tržni centar od 80 mil € FOTO

Nov tržni centar "Big fešn" otvara se 20. aprila, a investicija vredna 80 miliona evra omogućiće otvaranje 1.500 novih radnih mesta.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2017.

14:05

Mali: Otvaramo novi tržni centar od 80 mil € FOTO
Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i glavni gradski urbanista Milutin Folić obišli su završne radove na izgradnji izraelskog tržnog centra „Big fešn” u Višnjičkoj ulici na Paliluli, koji će biti otvoren 20. aprila.

Mali je rekao da je u pitanju velika i veoma važna investicija za Beograd, posebno za opštinu Palilula, koja će otvoriti novih 1.500 radnih mesta.
Foto: Beoinfo
“Ova investicija vredna je 80 miliona evra i samo je jedno od velikog broja gradilišta u Beogradu. Veoma je važno da svakog investitora ispoštujemo, da dobije dozvole na vreme, da Gradska uprava bude njima na raspolaganju, kako bi posle jedne investicije krenuli u drugu i kako ne bi odlazili iz Srbije”, rekao je Mali.

Kako je istakao, srpska prestonica je postala veliko gradilište, gde ima više od 500 aktivnih gradilišta, zapošljava se domaća građevinska industrija i otvaraju nova radna mesta.
Foto: Beoinfo
“Zapušteni delovi grada se pretvaraju u lepe, uži centar grada pretvara se u pešačku zonu, gradimo mostove, kanalizaciju, vodovod, puteve. To je primer strategije i politike za koju smo se borili prethodne tri godine”, rekao je gradonačelnik.

Mali je podsetio da je nedavno posetio gradilište „Kapitol parka” u Rakovici, kao i novi tržni centar u izgradnji „Ada mol” i naveo da će do kraja nedelje početi realizacija još jedne velike investicije u Beogradu. Robert Jahav je zahvalio gradonačelniku Beograda na podršci ovom projektu i najavio da će nastaviti ovde da investira, te da će novo gradilište, novi veliki projekat, biti otvoren sledeće sedmice, i to uz pomoć Grada Beograda. Trržni centar „Big fešn” biće otvoren 20. aprila, naveo je on i dodao da će on biti odličan i za Srbiju i za Beograd.

Ambasadorka Alona Fišer Kam je naglasila da je ovo dobra prilika za unapređenje prijateljskih odnosa dve zemlje i da će ovaj projekat doneti dobrobiti obema stranama.

Novi tržni centar nalazi se između Višnjičke ulice, u kojoj će biti dva ulaza za pešake, kao i saobraćajni prilaz zadnjem parkingu, i Uralske, koja omogućava ulaz pešacima direktno na najviši nivo tržnog centra, gde se nalazi i otvoren zeleni parking.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: