Snabdevanje gorivom u Srbiji je redovno

Uprkos tome što je najveći deo januara obeležen niskim temperaturama i zabranom plovidbe, srpsko tržište goriva bilo je uredno snabdeveno svim vrstama derivata.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

12:20

Snabdevanje gorivom u Srbiji je redovno
(Foto: Thinkstock.com)

Prema najavama meteorologa, predstoji nam još jedan ledeni talas, ali potrošači će i u narednom periodu moći da nađu sve vrste goriva bez ikakvih problema.

Naime, kako najavljuju iz NIS-a, koji na području Srbije upravlja najvećom mrežom benzinskih stanica, snabdevanje tržišta biće uredno uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama i višednevnim niskim temperaturama. Iz te kompanije je rečeno i da se sve isporuke iz Rafinerije nafte Pančevo obavljaju normalno i da snabdevanje tržišta naftnim derivatima nije ugroženo.

"NIS je, kao odgovorna kompanija kojoj su potrošači na prvom mestu, obezbedio zalihe naftnih derivata u količinama dovoljnim da se podmire potrebe tržišta na duži vremenski period i ispune sve obaveze koje kompanija ima prema svojim kupcima“, naveli su iz NIS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: