Vasin: Vratićemo plate, penzije i subvencije

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin izjavio je da će ta stranka nakon povratka na vlast vratiti plate i penzije.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2016.

16:36

Vasin: Vratićemo plate, penzije i subvencije

Kako je rekao DS će vratiti i poljoprivredne subvencije na nivo pre njihovog "skandaloznog smanjivanja".

"Na ovaj način ćemo ispraviti nepravdu nanetu prosvetnim, zdravstvenim i radnicima u policiji, vojsci i u organima pravosuđa", naveo je Vasin u saopštenju.

On je rekao i da DS vraćanjem penzija na prethodni nivo ponovo uveriti najstarije sugradjane da im niko ne može oduzimati prava stečena poštenim radom.

Prema njegovim rečima, DS je uveo subvencije u poljoprivredi 2010. godine, a za vreme njene vlasti su rasle i plate i penzije.

"To je najbolja garancija građanima da ćemo istrajati u borbi za vraćanje plata, penzija i poljoprivrednih subvencija na nivo pre ponižavajućih odluka vlasti Srpske napredne stranke", naveo je Vasin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: