Digital day 13. maja u Beogradu

Peta konferencija o digitalnom i interaktivnom oglašavanju Digital Day 2015 održaće se 13. maja u Domu omladine u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

12:33

Default images
Foto: Digital Day

Ovo je jedini lokalni događaj edukativnog karaktera koji okuplja stručnjake, ali i sve zainteresovane za ovu aktuelnu oblast.

Konferencija će okupiti predavače sa razvijenijih svetskih tržišta, koji će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila, saopštio je organizator.

Na centralnoj panel diskusiji „Kako maksimizovati digitalni ROI (povraćaj na investicije)?“ govornici će pokušati da odgovore na jedno od najvažnijih pitanja marketing profesionalaca – kako obezbediti najbolje moguće rezultate oglasnih kampanja i povećati povraćaj sredstava uloženih u oglašavanje.

"S porastom popularnosti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razvijaju se i raznovrsni alati za merenje efikasnosti onlajn kampanja. Učesnici konferencije biće tako u prilici da čuju praktična iskustva govornika i saznaju više o naprednim funkcijama koje koriste za precizno planiranje, monitoring i real-time optimizaciju advertajzing budžeta", navodi organizator.

Učesnici konferencije moći će da prisustvuju brojnim predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva, ali i domaćih stručnjaka iz ove oblasti digitalnih komunikacija.

Direktor istraživačkog centra IAB Poljska, Pavel Kolenda će govoriti o konzumaciji digitalnih medija u Srbiji i regionu, a za profesionalce iz izdavačke industrije je posebno organizovana radionica o monetizaciji oglasnog prostora na Internetu. Ova konferencija je i mogućnost da se čuje predavanje predstavnika jedne od najznačajnijih „igrača“ u digitalnom i interaktivnom marketingu, Skota Tvajtsa iz kompanije Tviter koji će objasniti značaj oglašavanja na ovoj društvenoj mreži. Aleksandar Karageorgis, generalni direktor agencije "Tink didžital" govoriće više o omiljenoj društvenoj mreži u Srbiji - Fejsbuk, dok će Elijas Gagas ispred kompanije "Tejl vind" predstaviti dvostruku prirodu tehnologije u digitalnom oglašavanju.

Konferenciju organizuje IAB Srbija, uz podršku kompanija Lupon Ventures, Samsung, Coca-Cola, Infostud, Grand kafa i Tailwind. Više informacija o programu i predavačima, kao i mogućnosti registracije posetilaca, može se naći na sajtu konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: