Šabić dobio podatke o Zadruzi

Skupština grada Beograda dostavila je informacije u vezi sa Beogradskom zadrugom, što je zatražio Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

18:13

Default images

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, tražene informacije su dostavljene u roku, a na osnovu Rešenja Poverenika koje je primljeno i zavedeno na pisarnici Skupštine grada u ponedeljak, 29. septembra, u popodnevnim časovima.

Od prijema rešenja u Skupštini grada počeo je da teče rok od pet dana za dostavljanje informacije koji je poverenik odredio tražiocima informacije, organizaciji Transparentnost Srbija.

Transparentnost Srbija saopštila je ranije da je Poverenik doneo rešenje kojim je naložio Gradskoj upravi da tu organizaciju najkasnije u roku od pet dana obavesti da li u vezi sa objektom u Karađorđevoj broj 48 poseduje sve potrebne dokumente.

U saopštenju te nevladine organizacije se preciziralo da Gradska uprava treba da pruži odgovor da li poseduje dokumente iz kojih se može saznati ko je vlasnik a ko korisnik objekta, osnov korišćenja istog, kao i ko je bio investitor obnove navedenog objekta izvršene u 2014. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: