Kvadrat u Budvi i do 7.000 evra

Prodaja nekretnina na budvanskoj rivijeri, zbog krize, već nekoliko godina je u padu, dok su cene ostale na istom nivou kao u periodu najjače tražnje.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2013.

17:13

Default images

Iz budvanskih agencija za prodaju nekretnina navode da neprodatih stanova ima dosta, jer je ponuda velika, a tražnja veoma mala.

Oni su objasnili da potencijalni kupci čekaju bolju priliku i niže cene, dok prodavci i dalje nude prilično visoke cene.

U agenciji za nekretnine Lutovac su kazali da je tržište prezasićeno ponudama, a tražnja za kupovinom stanova ili zemljišta mala.

"Poslednjih nekoliko godina došlo je do izvesnog pada cena, ali su one ipak prilično visoke. Cena zemljišta u Budvi se kreće od 200 do 500 evra po metru kvadratnom, dok je cena kvadrata stana od 1.650 evra do 2.500 evra", rekli su predstavnici te agencije.

"Cena stanova blizu obale mora, ispod magistralnog puta u Budvi, iznosi i do sedam hiljada evra", naveli su iz agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: