„Aerodromom u Atini potpisuje ugovor sa Intracom Telecom-om“

Intracom Telecom, globalni proizvođač telekomunikacionih sistema, najavio je danas potpisivanje ugovora sa međunarodnim aerodromom u Atini, Elefterios Venizelos, za zamenu postojeće aerodromske mreže za prenos podataka i govora, telefonskog sistema i odgovarajućih aplikacija najsavremenijom jedinstvenom infrastrukturom poslednje generacije.

Promo

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

08:58

„Aerodromom u Atini potpisuje ugovor sa Intracom Telecom-om“

Projekat obuhvata visoko raspoloživu infrastrukturu mreže za prenos podataka u aerodromskom kompleksu sposobne da podrži VoIP, video i data usluge, jedinstveni centar za kontrolu poziva sa unapređenim UCC funkcionalnostima (Unified Communication and Collaboration), mobilne servise, kao i kontakt centar sa mogućnošću korišćenja od strane više entiteta odnosno korisnika.

Visoka kritičnost i kompleksnost aerodromskih operacija i specifičnost operativnih indikatora ključnih performansi, čine ovaj projekat veoma zahtevnim, te stoga atinski internacionalni aerodrom iziskuje fazni migracijski pristup, koji obezbeđuje paralelan rad aktuelne i buduće govorne i data mreže. Planirano je da se projekat implementira u roku od 2 godine nakon čega će Intracom Telecom obezbediti održavanje u naredne 3 godine.

Intracom Telecom je globalni proizvođač telekomunikacionih sistema i rešenja koji posluje više od 35 godina na tržištu. Ova kompanija je inovator na polju tehnologija bežičnog prenosa i pristupa, uspešno implementirajući svoje proizvode i rešenja u mrežama brojnih operatera širom sveta. Kompanija je strateški opredeljena i značajno investira u kontinuirani razvoj svojih proizvoda kako bi obezbedila efikasna, ekonomična i sveobuhvatna rešenja namenjena dinamičnom tržištu informacionih tehnologija. Intracom Telecom nudi profitabilne servisne platforme nove generacije iz oblasti distribucije multimedijalnih sadržaja, servisa sa dodatnom vrednošću, platformu za analizu velikih količina podataka (big data analytics). Dodatni fokus predstavljaju i rešanja iz oblasti konvergentnih mreža, privatnih i javnih

cloud platformi namenjenih kompanijama, operatorima i vladinim službama. Kompanija uz svoje proizvode nudi i kompletan spektar profesionalnih i konsultantskih usluga, tehničku podršku i managed servise.

Sedište kompanije nalazi se u Atini, a predstavništva su rasprostranjena u Istočnoj Evropi, Severnoj Americi, Africi, Aziji i na Bliskom Istoku.

Intracom Telecom je prisutan u Srbiji više od petnaest godina kroz lokalnu kompaniju Intracom Telecom d.o.o. koja zapošljava visokokvalifikovane stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa telekomunikacionim i informacionim tehnologijama.

Za više informacija možete posetiti www.intracom-telecom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: