VW "imenovao" Robija Vilijamsa za šefa marketinga

Volkswagen grupa želi da proda 10 miliona vozila godišnje i postane najveći svetski proizvođač automobila. U tome bi trebalo da im pomogne britanski muzičar koja iza sebe ima preko 70 miliona prodatih albuma.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.12.2014.

09:42

Default images

Proizvođači automobila često angažuju pop zvezde koristeći njihovu popularnost da prošire ciljnu grupu kupaca i povećaju obim prodaje vozila.

Tako je nemački automobilski gigant započeo saradnju sa Robijem Vilijamsom u cilju promovisanja specijalne "Club & Lounge" serije koja uključuje devet varijanti modela Tiguan, Beetle, Golf, Polo i Up!.

Za promociju nove serije izabran je slogan "Wie gut klingt das denn?" (Koliko dobro vam to zvuči?), a preliminarna prodaja u Nemačkoj počela je 18. decembra.

Pogledajte kako je Volkswagen predstavio svog "novog marketing menadžera":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: