Novi Opel Vivaro / Renault Trafic

Opel i Renault predstavili su novu generaciju svojih privrednih vozila Vivaro, odnosno Trafic. Novi modeli bazirani su na zajedinčkoj platformi a pogone ih novi, ekonomičniji 1.6 litarski turbo-dizel motori.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2014.

11:50

Default images

Dizajn nove generacije modela Vivaro karakteriše moderniji izgled. Na prednjem delu dominira velika maska hladnjaka i krupni višeugaoni farovi.

Vozilo će biti dostupno u tri nivoa opreme, a kupci će moći da biraju između dva modela različite dužine, kao i između verzija sa dve krovne visine.
Opel Vivaro za 2014.
Na raspolaganju će biti jedanaest boja spoljašnjosti i različite karoserijske modifikacije.

Opel će u novi Vivaro ugrađivati četvorocilindrični 1.6 litarski turbo-punjeni dizelaš sa oznakom CDTI, koji će biti dostupan i u twin-turbo verziji.

Novi Vivaro stiže naći će se u prodaji u leto 2014, a izrađivaće se u Velikoj Britaniji.
Renault Trafic za 2014.
Slično Vivaru, ne prednjem delu nove generacije modela Renault Trafic takođe se ističu veliki farovi, a na maski hladnjaka dominantan je amblem francuskog proizvođača.

Dve modela razlikuju se po obliku haube, prednje maske i branika, dok je ostatak vozila manje-više identičan.
Renault Trafic za 2014.
Renault se pohvalio da će Trafic biti dostupan u čak 270 različitih podverzija. Kao i kod modela Vivaro, kupci će u osnovi moći da biraju između dve dužine i dve visine karoserije, zatim između teretnih i putničkih verzija, ali i kombinovanog teretno putničkog vozila, kao i mnogih drugih mogućnosti modifikacije i nadgradnje.

Trafic pogon dobija od novog 1.6 litarskog dCi dizelaša a, kao i kod Opelovog kombija, motor će biti dostupan u verzijama sa jednim ili dva turbo punjača.

Renault Trafic takođe stiže u prodajne salone tokom leta, a proizvodiće se u Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: