Zavirite u unutrašnjost novog Audija TT

Audi je objavio prve fotografije enterijera treće generacije modela TT koji stiže na tržište tokom 2014. godine. Glavna karakteristika novog dizajna unutrašnjosti je digitalna instrument tabla sa multifunkcionalnim TFT ekranom umesto klasičnog prikaza instrumenata.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 08.01.2014.

14:02

Default images

Audi opisuje novi dizajn kabine modela TT kao "jednostavan, sportski i orijentisan prema potrebama vozača".

Najznačajnija promena u odnosu na aktuelni model odnosi se na uvođenje velikog 12,3 inčnog TFT ekrana koji je zauzeo mesto klasične instrument table.
S obzirom da se na ekranu osim podataka o parametrima bitnim za samu vožnju može očitavati i navigacija, kao i drugi sadržaji i funkcije multimedijalnog sistema, displej koji se ranije nalazio na centralnoj konzoli postao je suvišan.

Zbog toga je i taj deo unutrašnjosti oslobođen suvišnih dugmića.
Audi je zadržao elegantan i sveden stil karakterističan za ovog proizvođača premijum automobila. Trokraki sportski volan zasečen je na donjem delu i obložen je kožom, a na upravljaču, centralnoj konzoli i ventilacionim otvorima zastupljeni su ukrasni detalji od aluminijuma.

Interesantno rešenje primenjeno je za komande klima uređaja koji se može podešavati pomoću točkića na centralnom delu ventilacionih otvora.

Pročitajte o planovima Audija do 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: