Zasijala trokraka zvezda

Vremena se menjaju. Kako bi zadovoljio različite ukuse potrošača, čak i Mercedes nude kupcima neke, za premijum proizvođače neobične dodatke, poput ambijentalnog osvetljenja čuvene trokrake zvezde na maski hladnjaka nove E klase.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 14.05.2013.

09:31

Default images

Nova Mercedesova E klasa naišla je na podeljna mišljenja - dok su jedni zadovoljni njenim izgledom, drugi imaju zamerke da je dizajn automobila neubedljiv.

Kako bi unapredio izgled, funkcionalnost i praktičnost svog modela iz srednje klase, Mercedes je kupcima ponudio različite dodatke za sedan i karavan verziju ovog automobila.
Nakon predstavljanja nove E klase, Mercedes je odmah krenuo u ofanzivu sa oko 140 stilskih, mutimedijalnih i praktičnih dodataka kojima kupci ovog modela mogu opremiti svoj automobil.

Najviše pažnje verovatno će privući već pomenuta trokraka zvezda koja je dobila posebno osvetljenje. Ovaj dodatak dostupan je, naravno, samo na verzijama kod kojih se Mercedesov simbol nalazi u okviru maske hladnjaka.
Za sada je predviđeno da zvezda zasija samo kada se vozilo otključava/zaključava daljinskom komandom ili kada je otvoren poklopac prtljažnika.

Ipak, očekujemo da će se pojedinim kupcima ovo rešenje toliko dopasti, da će poželeti da osvetljenje "otključaju" kako bi zvezda mogla da sija i tokom vožnje.
Ostali estetski dodaci uključuju mali prednji spojler koji može biti ofarban u boju po želji kupca, kao i specijalne 19 inčne, petokrake alu felne u visokom sjaju.

Mercedes je u ponudu uključio i neke funkcionalne dodatke kao što je prtljažnik na krovu ili krovni i zadnji nosač bicikala.
Kada je reč o uređajima za zabavu, kupci od sada mogu da naruče i takozvani InCar Hotspot paket sa posebnim bežičnim uređajem koji omogućava uspostavljenje veze sa internetom u kabini automobila u svakom trenutku.

Tako će putnici moći da pristupe sadržajima na internetu pomoću bilo kog prenosivog Wi-Fi uređaja, poput laptopa, tableta, mobilnog telefona i sl.
Drugi multumedijalni dodaci koji se nalaze u ponudi nove E klase obuhvataju module za Bluetooth konekciju i iPad integraciju, za one na zadnjim sedištima, kao i poseban sistem zabave, takođe namenjen putnicima koji sede pozadi.

Rear Seat Entertainment System obuhvata dva ekrana promera 17,8 cm, sa integrisanim DVD plejerom, USB priključkom, čitačem memorijske SD kartice, bežičnim slušalicama i daljinskim upravljačem.

Mercedes zbog Kineza produžio novu E klasu.

Pročitajte više o novom Mercedesu E klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: