Automobili

Utorak, 22.11.2011.

11:51

Najbolji u 2011. po Clarksonu

U novom DVD izdanju “Powered Up”, Jeremy Clarkson otkrio je koji su njegovi omiljeni automobili u 2011. godini. U oštroj konkurenciji, ispred Lamborghinija i Ferrarija, titulu su odnela dva modela BMW-a.

Izvor: B92

Default images

Iako nije veliki obožavalac BMW-a, Clarkson se odlučio da model 535d Touring M Sport proglasi “automobilom godine” za 2011.

Popularni voditelj Top Gear-a pohvalio je kontrolu upravljanja i ponašanje ovog automobila na stazi, a posebno ga je obradovala autonomija u vožnji od skoro 1300 km (s obzirom da ne voli da dosipa gorivo).

Clarkson se opredelio za BMW 535d i zbog njegovog dizajna, upotrebljivosti i udobnosti.
BMW 535d Touring M Sport
Ipak, kada je u pitanju zadovoljstvo u vožnji, titulu “omiljenog automobila” poneo je drugi model bavarskog proizvođača – BMW serije 1 M Coupe.

Po rečima Jeremy Clarksona, to je automobil koji je bilo najzabavnije voziti u 2011. godini i zbog koga je imao "osmeh od uva do uva" dok je sedeo za njegovim upravljačem.
BMW 1 M Coupe
U ovom krajnje subjektivnom izboru, BMW 1 M odneo je pobedu u konkurenciji takvih automobila kao što su Ferrari FF i 458 Italia, Lamborghini Gallardo Performante, Nissan Skyline i McLaren MP4-12C.

Novi Clarksonov DVD

BBC zabranio "Clarkson" navigaciju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

22 h

Podeli: