Vatreni Ferrari 458 Italia

Poslednji model iz Maranella, Ferrari 458 Italia, vatreni je automobil, i to ne samo u prenesenom značenju.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 27.08.2010.

09:50

Default images

Naslednik F430 na tržištu je tek nekoliko meseci, ali broj onih koji su se spontano zapalili uskoro bi mogao da bude dvocifren.

U Maranellu su i te kako svesni problema, prenosi Daily Mail, pa su pokrenuli istragu kako bi se saznalo što je uzrok vatrene ćudi Italije.

Ferrari istražuje tri nepovezana slučaja u kojima se 458 Italia zapalila, a da pri tom nije učestvovala u sudaru. Jedan od ovih slučajeva, poslednji u nizu, odigrao se dok je automobil parkiran čekao isporuku na skladištu aerodroma Heathrow u Londonu.

U Ferrariju za sada ne odbacuju mogućnost vozačeve greške, a ostaje da vidimo da li će se i italijanski proizvođač ove godine naći na nezavidnoj listi proizvođača koji su morali da povuku modele s tržišta zbog preko potrebnih servisnih akcija.

Izvor - T-Portal

Ferrari vatrene naravi

Clapton želi V12 Ferrari 458 Italia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: