Automobili

Sreda, 31.05.2017.

10:42

Samo za najveće fanove: Volkswagen GTI dečja kolica

Volkswagen se dosetio kako da već od malih nogu regrutuje buduće kupce Golfa GTI.

Izvor: B92

Samo za najveće fanove: Volkswagen GTI dečja kolica
Screenshot YouTube

VW je vlasnicima ali i ostalim zaljubljenicima u Golf GTI u Japanu ponudio specijalna kolica za bebe sa prepoznatljivim atributima ovog sportskog automobila.

Pored karakterističnih kariranih elemenata upotrebljenih za izradu platnenih delova kolica, tu je i ručica obložena kožom i proštepana crvenim koncem, kao na volanu Golfa GTI, zatim točkovi u stilu alu felni, detalji koji podsećaju na masku hladnjaka sa rešetkom u obliku pčelinjeg saća, ali i specijalne opruge u "sistemu oslanjanja".

Kolica imaju brojne praktične dodatke i sigurnosne funkcije, a kada se sklope bez problema se mogu smestiti u gepek Golfa GTI: Dečja GTI kolica nastala su 2015. u saradnji sa nemačkom kompanijom Knorr Baby, koja je specijalizovana za bebi opremu, a nakon evropskog, ovih dana su se pojavila i na japanskom tržištu.

Cena u redovnoj prodaji iznosi oko 2.430 dolara, a ako se naruče u pretprodaji, mogu se nabaviti za "samo" 1.265 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: