Lamborghini napravio zvučnike u stilu Aventadora

Za zvuk motora Lamborghinijevih automobila kaže se da predstavlja muziku za uši ljubitelja sportskih modela, a ovako izgledaju pravi zvučnici koji nose oznaku te italijanske automobilske marke.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

13:28

Lamborghini napravio zvučnike u stilu Aventadora

Lamborghini je u saradnji sa firmom iXOOST napravio skupocene zvučnike čiji je dizajn insirisan modelom Aventador. Osim što stilski podsećaju na zadnji deo tog superautomobila, prilikom njihove izrade primenjeni su isti standardi kao u proizvodnji Aventadora, kažu u Lamborghiniju.

Italijanski proizvođač tvrdi da je upotrebljen isti materijal od ugljeničkih vlakana koji se koristi i za izradu takozvane " monocoque" konstrukcije kabine automobila, kao i originalne cevi izduvnog sistema. Zvučnici se mogu povezati sa muzičkim plejerom preko Bluetooth konekcije ili analognog priključka. Spremni za radi, isporučuju zvuk od 800 vati, u virtuelnom 6.1 "surround" sistemu.

Čitav sistem je ručno izrađen, a kada se u obzir uzmu skupoceni materijali i značka Lamborghinija, nije ni čudo da ovi zvučnici koštaju čak 24.000 evra, što je skuplje od mnogih "običnih" modela automobila na tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: