Zavirite u Aston Martin DB10 iz filma Spectre

Dok ljubitelji sedme umetnosti vode polemiku o tome koji je glumac najbolji Džejms Bond u istoriji ovog serijala, fanovi sportskih modela više su zainteresovani za automobile koje britanski tajni agent vozi na filmskom platnu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2015.

10:20

Default images
YouTube Screenshot

Za potrebe snimanja najnovijeg filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu, Aston Martin je izradio deset primeraka modela DB10.

Zasnovan na serijskom modelu V8 Vantage, Aston Martin DB10 konstruisan je isključivo zbog filma Spectre, a za pogon je upotrebljen 4.7 litarski V8 motor.
YouTube Screenshot
Iako produkcijska verzija nije u planu, DB10 predstavlja uvid u dizajn nekih budućih Aston Martin modela.

Što se tiče vozila koja su korišćena tokom snimanja filma, neka od njih će biti ponuđena na prodaju na aukciji u dobrotvorne svrhe, poput primerka sa brojem 10 na šasiji.

Zaljubljenik u super-sportske automobile, koji je na YouTube-u poznat pod imenom Shmee, objavio je na svom kanalu snimak upravo ovog vozila.
YouTube Screenshot
Osim spoljašnjosti, u prilici smo da detaljno vidimo kako izgleda enterijer Aston Martina DB10.

Za kraj, Shmee se provozao u jednom do modifikovanih automobila koje su tokom snimanja vozili kaskaderi. Za upravljačem se nalazio reli vozač Mark Higins, koji je učestvovao u akcionim scenama vožnje automobila u filmu Spectre:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: