Zašto je Žan-Klod van Dam razapet između dva kamiona?

Volvo je objavio novi video u kome poznati glumac iz akcionih filmova izvodi neverovatnu kaskadersku tačku oslanjajući se na dva kamiona u pokretu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 14.11.2013.

14:07

Default images

U najnovijem videu iz serijala kratkih filmova kojima kompanija Volvo kamioni promoviše svoje modele, zatičemo Van Dama kako izvodi svoju čuvenu "špagu" oslonjen stopalima na retrovizore dva kamiona koji se paralelno kreću u rikverc:



U tekstu koji prati video, Volvo objašnjava da je cilj demonstracije bio da se pokaže preciznost i stabilnost upravljačkog sistema, Volvo Dynamic Steering, koji se ugrađuje u novu FM seriju kamiona. Prethodno je u septembru objavljen zanimljiv video koji promoviše ovaj sistem, u kome kamionom upravlja hrčak.

Kompanija Volvo kamioni poznata je po sličnim promotivnim filmova. Video sa akrobatkinjom koja hoda po žici razapetoj između dva kamiona u pokretu izazvao je 2012. veliko interesovanje gledalaca na internetu i imao je nekoliko miliona pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: