Da li brinete kada vam neko drugi parkira automobil?

Kako se osećate kada prepustite nekome da parkira vaš automobil, pa čak i ako je to njegov posao u garaži, perionici ili na nekom trećem mestu?

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2013.

09:51

Default images

Svi se ponekad nađemo u situaciju da treba da predamo ključeve svog automobil drugoj osobi, bilo da je reč o serviseru, radniku u perionici i sl.

Iako znamo da ključeve predajemo osobi kojoj je parkiranje tuđih vozila svakodnevni posao, niko nam ne garantuje da ćemo naše vozilo zateći u stanju u kakvom smo ga ostavili. Pogledajte jedan ekstreman primer:



Ne znamo zbog čega radnik, zadužen za parkiranje automobila u garaži, nije obezbedio auto "po propisu". Na njegovu žalost, lekciju o upotrebi ručne kočnice naučio je na teži način, čak i u slučaju da je ona bila neispravna.

Ako ste i vi imali slične probleme prilikom poveravanja automobila, podelite to sa svima u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: