U Belgiji bi da zabrane hostese

Belgijskoj ministarki Žoel Milke zasmetala je uobičajena praksa na svetskim auto i moto salonima koja uključuje prisustvo hostesa uz izložena vozila, pa je odlučila da progura zakon koji to zabranjuje.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 11.01.2013.

14:29

Default images

Očekuje se da će Brussels Motor Show 2013, koji svoja vrata otvara 11. januara, posetiti oko 350.000 ljubitelja automobila.

Kao i na svaki drugi sajam automobila, posetioci uglavnom dolaze zbog izloženih noviteta iz sveta auto i moto industrije, ali delom i zbog lepih devojaka koje te iste novitete prezentuju.

Sve hostese koje će se pojaviti na ovogodišnjem izdanju tog salona moraće da budu "primereno" odevene jer je to od organizatora zatražila upravo spomenuta ministarka. Prema njenom mišljenju ovakve salone, pored ostalog, posećuju i porodice sa decom, pa oskudno odevene mlade dame nisu primeren dekor.

Belgijska ministarka, koja nije baš oduševljena takvom praksom, najavljuje čak i zakon kojim bi se potpuno zabranilo pojavljivanje hostesa na sajmovima automobila u toj zemlji.

Izvor: B92, Bizlife

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: