Audi fatalan za vampire

Audi tvrdi da njihova nova LED svetla sijaju kao sunce. Da bi nam dočarali njihovu snagu, pokazali su nam šta mogu da urade vampirima.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2012.

11:14

Default images

S obzirom da je vrhunac američke fudbalske sezone, Super Bowl, TV događaj koji prati preko 100 miliona gledalaca, Audi namerava da iskoristi ovu priliku za promociju svojih modela i novih tehnologija.

Zbog velike gledanosti, proizvođači automobila u takve reklame uvek ulažu maksimum kreativne enrgije.

Tako je 2012. godine Audi izašao sa agresivnim pristupom - filmski i televizijski (New Moon/Twilight, True Blood) sve popularnijom vampirskom tematikom:



Akcenat je na novoj tehnologiji LED svetala, za koja u reklami nemačka kompanija tvrdi da “ubijaju vampire poput dnevne svetlosti”, a video prati adekvatna pesma grupe Echo & the Bunnymen “The Killing Moon”.

Ipak, autorima se potkrala jedna greška kada je u pitanju vampirska mitologija.

Glavni akter reklame, sedeći za upravljačam Audija S7, u jednom trenutku pogleda u retrovizor u kome vidi sopstveni odraz, što ni jednom pravom vampiru ne bi moglo da se dogodi.

Pogledajte kakvu filmsku inspiraciju je izabrao Volkswagen za svoje reklamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: