Hrvatski pevač nakon skandaloznog nastupa: "Bolje biti viralan nego sterilan" VIDEO

Saša Lozar je nastupio u prvoj polufinalnoj večeri na Dori, a njegov nastup je privukao mnogo pažnje i postao viralan na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

14:27

Hrvatski pevač nakon skandaloznog nastupa:
Foto: Profimedia

Naime, Saša je izazvao reakcije mnogih zbog prilično lošeg izvođenja svoje takmičarske pesme "Ne plačem zbog nje".

Uprkos urnebesnom nastupu sa puno falševa uspeo je da se izbori za svoje mesto u finalu takmičenja Dora 2024. i još uvek ima šansu da nastupi na ovogodišnjem najvećem muzičkom takmičenju "Izbor za pesmu Evrovizije". Društvene mreže su pune šala na njegov račun, ali Saša se hrabro oglasio u svojoj Instagram priči.

"Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Je*i ga. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je pritom februar, mačke će me razumeti", rekao je Saša u svom Instagram storiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: