Život

Četvrtak, 01.02.2024.

16:27

Poznati glumac prebačen u ozloglašeni zatvor nakon izrečene kazne za silovanje

Glumac Deni Masterson premešten je u najstroži zatvor.

Izvor: B92

Poznati glumac prebačen u ozloglašeni zatvor nakon izrečene kazne za silovanje
Foto: Profimedia

Zvezda serije Vesele sedamdesete, Deni Masterson, osuđen je na 30 godina zbog silovanja, a sada je prebačen u zatvor zajedno sa serijskim silovateljima, kao i čovekom koji je ubio sina Bila Kozbija.

Kako piše Deadlina, glumac je sada u zatvoru Korkoran, a drže ga u ćeliji sa najvišim obezbeđenjem.

Inače, u ovom zatvoru je bio i Čarls Menson, kao i Sirhan Sirhan (Sirhan Bišara Sirhan), koji je 1968. izvršio atentat na ondašnjeg američkog senatora Roberta F. Kenedija.

Masterson može da traži uslovni optust tek 2042. godine. Sudija Šarlin Olmedo odbila mu je kauciju, uz obrazloženje da „sada kada nema ženu kojoj bi mogao da ode kući kući, ima podsticaj da pobegne i malo razloga da se vrati i odsluži svoju dugu kaznu, ukoliko mu žalba ne prođe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: