Život

Sreda, 16.08.2023.

11:12

Milica se odbranila od napadača, ali sada mora da plati kaznu: Niko nije hteo da pomogne VIDEO

Milica iz Kolašina je doživela veliku neprijatnost u svom rodnom gradu nakon što je krenula u najobičniji večernji izlazak.

Izvor: B92, Prva

Milica se odbranila od napadača, ali sada mora da plati kaznu: Niko nije hteo da pomogne VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Milica Živković bila je šokirana kad je nepoznati muškarac iz Turske nasrnuo na nju na ulici u Kolašinu i počeo da je hvata za zadnjicu i po telu kao da namerava da je siluje.

Uspela je da se odbrani golim rukama, ali ju je čekao još veći šok. Sud je kaznio i njega, ali i nju, i to zato što je navodno prešla granice nužne samoodbrane kad je nasilnika – udarila. Hoće li platiti novčanu kaznu koju joj je razrezao sudija? Oseća li se kao da je sud stao na stranu napasnika?

Gošća emisije "Jutro" bila je upravo ova devojka, koja je podelila sa svima ovo neprijatno iskustvo.

"On je bio u lokalu gde smo bile drugarice i ja. Celu noć je nešto pokušavao, zbog toga smo i otišle iz lokala. Nakon pola sata videle smo ga u našoj blizini. Pratio nas je čitavu noć nakon što smo izašle iz lokala. Bio je sam kada nas je pratio, a u lokalu je bio u društvu", započela je ona.

Milica ističe kako je čekala da muškarac nastavi dalje kada je primetila da ih prati, međutim, on je to iskoristio za napad.

"Mislile smo da možda ide u smeru ka apartmanu, u jednom trenutku mi je prišao i prešao prstom preko moje brade. Ja sam tu odreagovala, a onda me je uhvatio za intimni deo tela. Pokušavao je da me poljubi, ja sam se branila, i na kraju sam okrivljena od strane MUP-a", ispričala je ova devojka.

Ona ga je u samoodbrani udarila više puta, a s obzirom na to da je trenirala kik-boks, znala je kako treba da se odbrani. Međutim, na kraju ju je sačekala kazna kao i napadača, što je mnoge navelo na razmišljanje kako da se branimo, a da ne budemo krivi.

Milica je dodala i da niko od meštana tokom pola sata nije prošao niti izašao da pomogne, dok se nije pojavo jedan momak.

"Videla sam da su pratili kroz prozor ljudi šta se dešava, a niko nije hteo da izađe, ni da pozove policiju", kazala je Milica.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: