Ko je bio Mirko Rašić (33) - jutjuber čije je beživotno telo pronađeno u Surčinu VIDEO

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da je poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen mrtav danas u Surčinu u jednoj hali.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.05.2023.

14:01

Default images

Naime, Mirko Rašić je širim narodnim masama bio poznat kao najpopularniji automehaničar u Beogradu, ali i autor Jutjub kanala "Neovlašćeni serviser".

Bio je automehaničar i influenser iz Beograda, koji je od devete godine radio jsa ocem, a putem svojih društvenih mreža pokazivao je zavidna znanja iz oblasti mehanike i automobilizma.

Njegov način deljenja stručnog znanja i način interpretacije na mrežama dopao se mnogima, pa je privukao veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile da ga prate u jako kratkom roku.

Pročitajte i: Jutjuber iz Beograda nađen mrtav u Surčinu
Način kojim je pristupio publici, kao "čovek iz naroda" uspeo je da razbije predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko je imao ogroman uticaj na neke nove klince koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140. 000 pretplatnika.

Poslednji video na svom kanalu na Jutjubu objavio je pre dva dana:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: