Nadmašio očekivanja: Ovaj noćni klub proglašen je najboljim na svetu VIDEO

Britanski noćni klub "The Warehouse Project" proglašen je za najbolji klub na svetu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.04.2023.

08:36

Nadmašio očekivanja: Ovaj noćni klub proglašen je najboljim na svetu VIDEO
Foto: Shutterstock/bbernard

"The Warehouse Project" je nadmašio kultna mesta kao što su "Pashe" na Ibici, pa čak i Berghain u Berlinu, prema listi najboljih svetskih klubova, koju je sastavio DJ Tech Reviews. Analizom različitih podataka, uključujući Instagram hashtagove, TikTok hashtagove, praćenje društvenih medija, recenzije i Google pretrage, muzički časopis je sastavio "najbolja omiljena mesta“ širom sveta.

Dok je Ushuaïa bio najpopularniji klub na TikToku, a Omnia u Vegasu je najpopularniji klub na Instagramu, mesto koje je odnelo ukupnu pobedu bilo je The Warehouse Project u Mančesteru.
"Još jednom The Warehouse Project zauzima prvo mesto kao jedan od najomiljenijih DJ klubova na svetu sa ukupnom ocenom 8.31. Gradeći svoje temelje kao klub, ovo popularno mesto ugostilo je brojne međunarodno priznate DJ-e, uključujući Carla Coxa, Annie Mac, Jamiea XX-a, Peggy Gou, kao i muzičara Happy Mondays, The Prodigy i Disclosure", pojasnili su svoju odluku iz DJ Tech Reviewsa.

Drugi najomiljeniji klub takođe se nalazi u Velikoj Britaniji, Printworks u Londonu koji je dobio respektabilnu ocenu 8.27. Na trećem mestu je Ushuaïa na španskom ostrvu Ibici, sa ocenom 7.5 od 10.

Lista 10 najboljih klubova na svetu

1. Warehouse Project (Mančester, Ujedinjeno Kraljevstvo)
2. Printworks London (London, Ujedinjeno Kraljevstvo)
3. Ushuaïa (Ibica, Španija)
4.Berghain (Berlin, Nemačka)
5. Bootshaus (Keln, Nemačka)
6. Fabric (London, Ujedinjeno Kraljevstvo)
7. Pacha (Ibica, Španija)
8. Amnesia (Ibica, Španija)
9. Club Space (Majami, SAD)
10. Green Valley (Camboriú, Brazil)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: