Optužuju je da je kriva za raskid Megan Foks i Mašin Gan Kelija: Ko je Sofi Lojd? FOTO

Dok svi pokušavaju da uđu u trag šta se desilo između dojučerašnjih verenika, Megan Foks i Mašin Gan Kelija, fanovi se bave istraživanjem u potrazi za krivcem. Jedno ime koje se sve glasnije spominje je Sofi Lojd, a u pitanju je gitarstkinja iz rokerovog benda, pišu Novosti

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.02.2023.

16:25

Optužuju je da je kriva za raskid Megan Foks i Mašin Gan Kelija: Ko je Sofi Lojd? FOTO
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Sudeći prema Meganinom Instagram profilu, jedna od najlepših žena na svetu nagoveštava ''probleme u raju''. Ona je obrisala sve zajedničke fotografije, a uz video u kome se vidi pismo koje gori napisala je sledeće:

''Možete osetiti neiskrenost, svuda je u tvom dahu'', ostavljajući dosta materijala za nagađanje. Ona je zatim otišla korak dalje, otprativši svog dragog sa društvene mreže. Sve navedeno, dovelo je do toga da ljudi posumnjaju o mogućoj prevari, a Sofino ime je odmah privuklo pažnju među komentraima fanova.

"Verovatno se spetljao sa Sofi", misleći na Sofi Lojd, gitaristkniju iz Kelijevog brenda.
Nakon ovog nagoveštaja, neko drugi je napisao: "Njih dvoje su flertovali dosta na početku, kada je počela da svira sa njim".

Ipak, Megan je odbacila ove pretpostavke odgovorivši jednom fanu da je možda ona ta koja se "spetljala sa njom".

Ova 26-godišnja muzičarka, počela je karijeru kao Jutjub senzacija. Poreklom iz Engleske, privukla je pažnju javnosti rok i metal kaverima još kao tinejdžerka. Zatim je dobila poziv od Kelija mu se pridruži na turneji ''Bloody Valentine'' prošle godine, i od tada je sa njim u bendu.

Ostaje nam da vidimo ima li uošte istine u ovim navodima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: