Tea Tairović se oglasila nakon što su iscurile slike njenog privođenja u Švedskoj

Tea Tairović oglasila se nakon što se u medijima pojavila vest da je navodno privedena u Švedskoj. Mediji su takođe objavili i fotografije na kojima se vidi kako su joj ruke iza leđa, dok je policija pored nje, pa su mediji došli do zaključka da pevačica na rukama ima lisice.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.02.2023.

08:14

Tea Tairović se oglasila nakon što su iscurile slike njenog privođenja u Švedskoj
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su mnogi ovo preneli kao da je pevačica uhapšena, te da su joj stavili i lisice, ona se sada oglasila i otkrila o čemu se tačno radilo.

"Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je – pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam", rekla je Tea u storiju na Instagramu.

Podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci privedena je na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

"Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok", rekao je tada njen menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: