- Vesti -

Slikar ispraćen na večni počinak u automobilu iz serije "Mućke"

Superfan čuvene humorističke serije "Mućke" ispraćen je na večni počinak u poznatom automobilu "relijant robin", koji se koristio u engleskoj seriji, dok je pogrebno osoblje bilo obučeno u Betmena i Robina tokom ispraćaja u engleskom gradu Slau, gde je kremiran.

Izvor: Tanjug
Podeli
Profimedia
Profimedia

Bivši slikar i dekorator Edi Džojs preminuo je od srčanog udara u 72. godini, a njegova porodica je odlučila da ga isprati na način na koji se slavio njegov lik, baš kao u televizijskoj seriji popularnoj i u Srbiji. Umesto tradicionalne pogrebne povorke i crnine, od osoba koje su došle na sahranu se tražilo da obuku vedre boje, dok je iznad pogrebnog automobila pisalo "legenda", sa sve kriglom "ginis" piva.

Jedna od njegovih ćerki, reiki učitelj Viktorija Ridžvel, rekla je da su ona i njena braća i sestre želeli da isprate njihovog "šaljivog" oca na način na koji je živeo svoj život.

"U mnogome je podsećao na Delboja, bio je stara škola, i nevaljalac. Puno je govorio, bio je voljen i jedinstven. Nsiu ga svi voleli, ali je umeo da vam da ubaci novac u džep, ako niste imali. Sahrana je bila totalan odraz njegovog karaktera. Voleo je 'Mućke', odrastao na njima, gledao ih je stalno", rekla je Viktorija.

Iznad sedišta vozača i suvozača su pisala imena "Del" i "Dejv" - imena dva glavna junaka serije, s tim što je "Dejv" bio pogrešan naziv za Delbojevog brata, Rodnija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 128 idi na stranu