Život

Ponedeljak, 02.01.2023.

08:50

Teško povređen Džeremi Rener: Hitno prebačen u bolnicu

Glumac Džeremi Rener teško je povređen u nesreći koja se dogodila dok je čistio sneg tokom vikenda zbog čega je u "kritičnom, ali stabilnom stanju".

Izvor: index.hr

Teško povređen Džeremi Rener: Hitno prebačen u bolnicu
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

"Možemo potvrditi da je Džeremi u kritičnom, ali stabilnom stanju s povredama koje je pretrpio nakon što je ranije danas doživio nesreću povezanu s vremenom dok je čistio sneg", rekao je predstavnik za medije za Hollywood Reporter. Deadline je izvestio da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu.

"Porodica je s njim i ima svu moguću negu", dodao je predstavnik za medije. Više detalja o nesreći zasad nije poznato.

51-godišnji glumac bio je nominovan za dva Oskara tokom svoje glumačke karijere, za izvedbe u "The Hurt Locker" i "The Town". Postao je poznat po ulozi superheroja Klinta Bartona, poznatog i kao Hokaj ("Hawkeye"), u Marvelovim filmovima te po ulozi u filmskoj franšizi "Nemoguća misija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: