Utučena Arijana sa decom u kapeli: U crnini ispraćaju svog voljenog Mihu

Emotivne slike porodica preminulog Siniše Mihajlovića u kapeli u Rimu gde se veliki broj ljudi okupio kako bi ispratio fudbalskog velikana dokazuju da su njegovi najmiliji bili njegova najveća podrška u najvažnijoj životnoj borbi koju je nažalost izgubio.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.12.2022.

12:52

Utučena Arijana sa decom u kapeli: U crnini ispraćaju svog voljenog Mihu
Foto: Milan Maricic/ATAImages

Supruga Arijana držeći se za ruke sa sinovima i u pratnji ćerki, u crnini, pristigla je na groblje bazilike svete Marije Anđela i Mučenika na trgu Esedra. Sa njima je došao i kum Tanjga.

Podsetimo, porodica se emotivnim porukama oprostila od svog Mihe.

Pratite sahranu najvećeg Siniše Mihajlovića u našem live blogu.
Foto: Milan Maricic/ATAImages
Supruga Arijana podelila je na Instagramu fotografije sa svojim suprugom i decom.

"Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć", objavila je ona u subotu oko 6.30 izjutra, posle najteže životne noći.
Foto: Milan Maricic/ATAImages
Njena sledeća poruka upućena voljenom suprugu ticala se i dece.

"Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo, napisala je ona.

Ćerke Viktorija i Virdžina takođe su potresene očevom smrću na Instagramu objavile srceparajuće tekstove, dok su se sinovi Nikola i Miroslav kratkim porukama i starom fotografijom sa ocem zahvalili svima na podršci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: