Pike strasno ljubi Klaru, Šakirini fanovi besni: "Pacove, karma je ku*ka" VIDEO

Video sa koncerta Danija Martina prikazao fudbalera kao zaljubljenog tinejdžera koji studentkinju Klaru Marti ne ispušta iz ruku.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2022.

17:45

Pike strasno ljubi Klaru, Šakirini fanovi besni:
Foto: Profimedia

Iako se neko vreme dosta licitiralo na temu nove Pikeove devojke, nedavno je potvrđeno da je reč o Klari Marti, dvadeset trogodišnjoj studentkinji, koja je inače bila zaposlena kao asistent slavnog fudbalera.

Mutne paparazo fotografije i ćutanje aktera doveli su u pitanje istinitost navoda, međutim, koncert Danija Martina, španske pop zvezde, potpuno je rešio misteriju Pikeovog ljubavnog života.

Naime, jedan od tviteraša primetio je par kako razmenjuje nežnosti na tribinama i napravio video koji nedvosmisleno potrvđuje da je Pike zaljubljen kao tinejdžer. Iako je nemali broj korisnika ove mreže podržao ljubav, mnogo više njih se obrušilo na sveže razvedenog Žerara, pa nisu izostale ni salve uvreda. Od izdajnika do pacova, od kletvi i podsećanja da ima dva sina koji ovo gledaju, do upozorenja da je karma ku*ka i da će mu se vratiti svaka bol koju je naneo sada već bivšoj supruzi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: